# The sum of present age of person A & B is 60 , A is twice of B so find sum of their ages 5 years hence?

A. 50

B. 60

C. 70

D. 80

A. 50

B. 60

C. 70

D. 80

Related User Ask Questions

A. Job rotation

B. Job enlargement

C. Job enrichment

D. Job variety

**What is the second steps in planning for work?**

A. Define work

B. Allocate resources

C. Delegate tasks

D. Identify task

70

70

A+B=60

A age is 40 and B age is 20 sum of two is 60

But A 5 years hence 40-5=35 and B age 5 years hence 20-5=15

35+15=50

70