11. What is the purpose of the TabControl control in a Windows Forms Application? A. To play audio B. To organize controls into tabs C. To show videos D. None of the above Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
12. Which event is raised when the user changes the text in a TextBox control in a Windows Forms Application? A. KeyPress B. MouseEnter C. TextChanged D. Click Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
13. What is the role of the DataGridView control in a Windows Forms Application? A. To display images B. To play audio C. To show videos D. To display and edit tabular data Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
14. Which control is used to allow users to select a file from the file system in a Windows Forms Application? A. OpenFileDialog B. SaveFileDialog C. PrintDialog D. ColorDialog Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option A No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
15. What is the purpose of the Timer control in a Windows Forms Application? A. To show videos B. To play audio C. To display images D. To execute code at regular intervals Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
16. Which event is raised when a form is loaded in a Windows Forms Application? A. Click B. MouseEnter C. Load D. KeyPress Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
17. What is the purpose of the PictureBox control in a Windows Forms Application? A. To play audio B. To display images C. To show videos D. None of the above Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
18. Which control is used to allow users to select a color in a Windows Forms Application? A. OpenFileDialog B. PrintDialog C. ColorDialog D. FontDialog Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
19. What is the role of the SplitContainer control in a Windows Forms Application? A. To display images B. To play audio C. To show videos D. To divide the form into two resizable panels Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
20. Which property of a control in a Windows Forms Application is used to specify the text displayed to the user? A. Text B. Caption C. Value D. Name Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option A No explanation is given for this question Let's Discuss on Board