21. What is the purpose of the SaveFileDialog control in a Windows Forms Application? A. To select a color B. To print a document C. To open a file dialog D. To prompt the user to save a file Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
22. Which control is used to display a list of items that can be scrolled vertically in a Windows Forms Application? A. ComboBox B. CheckedListBox C. ListBox D. TextBox Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
23. What is the role of the ProgressBar control in a Windows Forms Application? A. To play audio B. To indicate the progress of a task C. To show videos D. None of the above Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
24. Which event is raised when the user presses a key while a control has focus in a Windows Forms Application? A. MouseEnter B. Click C. KeyDown D. MouseDown Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
25. What is the purpose of the GroupBox control in a Windows Forms Application? A. To display images B. To play audio C. To show videos D. To group related controls Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
26. Which property of a control in a Windows Forms Application determines whether the control is enabled or disabled? A. Name B. Text C. Enabled D. Visible Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
27. What is the role of the ToolTip control in a Windows Forms Application? A. To play audio B. To show videos C. To indicate the progress of a task D. To display a brief description of a control when the mouse hovers over it Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
28. Which event is raised when the user double-clicks on a control in a Windows Forms Application? A. DoubleClick B. Click C. MouseEnter D. KeyPress Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option A No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
29. What is the purpose of the DateTimePicker control in a Windows Forms Application? A. To show videos B. To play audio C. To display images D. To allow users to select a date Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
30. Which control is used to display a list of items that can be selected by the user in a Windows Forms Application? A. ListBox B. CheckedListBox C. ComboBox D. RadioButton Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board