31. Which control in Windows Forms Application is used to display a list of items in a drop-down list that users can select from? A. CheckedListBox B. ComboBox C. TextBox D. None of the above Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
32. What event is raised when a user changes the selected item in a ComboBox control in a Windows Forms Application? A. KeyPress B. MouseEnter C. SelectedIndexChanged D. TextChanged Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
33. What is the role of the ToolTip component in a Windows Forms Application? A. It manages database connections B. It handles user input C. It plays audio D. It displays helpful information when users hover over a control Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
34. Which property of a Form in a Windows Forms Application is used to specify the title displayed in the form's title bar? A. Text B. Title C. Caption D. Header Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option A No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
35. What control is used to allow users to select a range of values by moving a slider on a track in a Windows Forms Application? A. Slider B. ScrollBar C. ProgressBar D. TrackBar Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
36. What is the purpose of the OpenFileDialog control in a Windows Forms Application? A. To display images B. To print documents C. To prompt the user to select a file to open D. To save files Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
37. Which property of a control determines whether it can be seen and interacted with by the user in a Windows Forms Application? A. Displayed B. Visible C. Active D. None of the above Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
38. What event is raised when the user moves the mouse pointer over a control in a Windows Forms Application? A. MouseEnter B. MouseHover C. MouseMove D. MouseDown Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option A No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
39. What is the purpose of the ContextMenuStrip control in a Windows Forms Application? A. It handles user input B. It manages database connections C. It plays audio D. It provides a pop-up menu that appears when the user right-clicks on a control Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
40. Which control is used to display a list of items in a scrollable window in a Windows Forms Application? A. ComboBox B. CheckedListBox C. ListBox D. RichTextBox Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board