51. Which control is used to allow users to select a value from a list of predefined options in a Windows Forms Application? A. RadioButton B. CheckBox C. ComboBox D. ListBox Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
52. What event is raised when the user moves the mouse over a control in a Windows Forms Application? A. MouseMove B. MouseHover C. MouseClick D. None of the above Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
53. What event is raised when a control receives focus in a Windows Forms Application? A. GotFocus B. Enter C. MouseEnter D. None of the above Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
54. What is the purpose of the StatusBar control in a Windows Forms Application? A. To display status information about the application B. To manage database connections C. To handle user input D. To play audio Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option A No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
55. Which property of a control determines whether it is included in the tab order of its container in a Windows Forms Application? A. AllowTab B. TabOrder C. TabIndex D. TabStop Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
56. What event is raised when the user presses and releases a mouse button on a control in a Windows Forms Application? A. MouseDown B. MouseClick C. Click D. MouseEnter Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
57. What is the purpose of the ProgressBar control in a Windows Forms Application? A. To play audio B. To indicate the progress of a task C. To show videos D. None of the above Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
58. Which control is used to display a list of items that can be checked by the user in a Windows Forms Application? A. RadioButton B. ListBox C. CheckedListBox D. ComboBox Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board