21. What is the correct syntax of jQuery? A. action().$(selector) B. $(selector).action() C. (selector)$.action() D. action().(selector)$ Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
22. Which of the following is the Navigator object method? A. javaEnabled() B. moveBy() C. scroll() D. stop() Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option A No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
23. Which of the following is not window object method? A. blur() B. close() C. confirm() D. unescape() Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
24. Which is not the property of location object? A. origin B. port C. host D. geolocation Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
25. The integers in JavaScript are precise up to . . . . . . . . A. 12 digits B. 10 digits C. 23 digits D. 15 digits Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
26. Arrays in JavaScript are written within . . . . . . . . A. { } B. [ ] C. " " D. ( ) Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
27. Math.random() returns . . . . . . . . A. random number between 0 and 1 B. random number between 1 and 10 C. random number between 1 and 100 D. random number between 0 and 10 Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option A No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
28. Typeof "infinity" will return . . . . . . . . A. string B. number C. object D. undefined Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
29. For displaying data in JavaScript, we can't use . . . . . . . . A. document.write() B. console.log() C. innerHTML D. document.getElementById() Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
30. By default JavaScript displays the numbers as . . . . . . . . A. base 16 B. base 10 C. base 6 D. base 2 Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board