21. What is the value of the expression 7 / 2 in C#? A. 4 B. 3 C. 2 D. 3.5 Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
22. Which of the following is the correct way to decrement a variable by 1 in C#? A. x--; B. --x; C. x -= 1; D. x = x - 1; Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
23. What is the value of the expression 15 / 4 in C#? A. 3.75 B. 4 C. 3 D. 3.5 Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
24. Which operator is used to perform greater than or equal to comparison in C#? A. >= B. => C. =< D. None of the above Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option A No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
25. What is the result of the expression 2 + 3 * (4 - 1) in C#? A. 14 B. 9 C. 5 D. 11 Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
26. Which of the following is the correct way to perform string concatenation in C#? A. string result = "Hello" add "World"; B. string result = "Hello" . "World"; C. string result = "Hello".concat("World"); D. string result = "Hello" + "World"; Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option D No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
27. What is the value of the expression (15 - 6) / (4 - 2) in C#? A. 4.5 B. 3 C. 4 D. 2 Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
28. What is the value of the expression 20 % 3 in C#? A. 6 B. 6.666... C. 2 D. 1 Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
29. Which operator is used to perform less than comparison in C#? A. > B. < C. >= D. None of the above Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option B No explanation is given for this question Let's Discuss on Board
30. What is the result of the expression 4 * (3 + 5) - 2 in C#? A. 28 B. 36 C. 26 D. 22 Answer & Solution Discuss in Board Save for Later Answer & Solution Answer: Option C No explanation is given for this question Let's Discuss on Board